Telenor

Telenor är en av Sveriges jättar när det handlar om mobil- och datakommunikation och företaget är verksamma i 13 olika länder. I Sverige har Telenor runt 2,5 miljoner kunder inom mobiltelefoni och över 640 000 kunder som använder deras mobila bredband. Man kan därmed dra slutsatsen att Telenor erbjuder riktigt bra lösningar som kunderna uppskattar. Stabilt..

Tele2

Tele2 är en av Sveriges största operatörer och företaget har varit verksamt sedan år 1993. Idag bedriver Tele2 verksamhet i 10 olika länder och har en svensk kundkrets bestående av över 4,5 miljoner kunder. Dessutom var faktiskt Tele2 ett av de första företagen på marknaden som erbjöd mobilt bredband. Med över 20 års erfarenhet i..

Halebop

Någon gång har du säkert sett Halebops härliga reklamer som flitigt rullar på tv. Halebop grundades år 2000 och har sedan dess vunnit många svenskars förtroende med sina schyssta erbjudanden till rimliga priser. Halebop använder sig dessutom av Telias nät så man kan räkna med god täckning i stora delar av landet. Kanske är det..

Tre

Sedan sin start år 2000 har operatören Tre snabbt hunnit bli en stor favorit bland det svenska folket och en konkurrenskraftig aktör på marknaden inom datakommunikation med fina lösningar till rimlige priser. Tre var en av de första som satsade stenhårt på 3G-tekniken när den var aktuell, därav företagets namn. Idag gör Tre lika stora..

Hallon

Hallon slog upp sina dörrar 2013 och är därmed en av de nyaste operatörerna på marknaden. Företaget har snabbt lyckats vinna en trogen kundkrets tack vare de låga priserna, de snälla villkoren och fina lösningarna som erbjuds. Tjänsterna som Hallon erbjuder är dessutom tillgängliga för 99 % av Sveriges invånare. Slipp onödigt krångel En av..