Betyg

Fördelar

  • 25 GB trafik
  • 89 kr i månaden

Besök nu

Läs mer

Halebop - vårt omdöme

Någon gång har du säkert sett Halebops härliga reklamer som flitigt rullar på tv. Halebop grundades år 2000 och har sedan dess vunnit många svenskars förtroende med sina schyssta erbjudanden till rimliga priser. Halebop använder sig dessutom av Telias nät så man kan räkna med god täckning i stora delar av landet. Kanske är det därför Halebop flera år i rad vunnit titeln ”Sveriges nöjdaste kunder”.

Fina lösningar till vettiga priser

Oavsett om du letar efter ett mobilabonnemang (med eller utan en tillhörande smartphone), ett kontantkort eller ett mobilt bredband så har Halebop något som passar de flesta. Här hittar du stora mängder surf till rimliga priser med Sveriges kanske bästa täckning. Dessutom surfar du supersnabbt i 4G-hastighet och du kan antingen slippa bindningstid helt och hållet eller köpa en router eller surfplatta till ett rabatterat pris med bindningstid.

Mobilt bredband hos Halebop

Halebops mobila bredband är perfekt för dig som surfar regelbundet och använder internet för att till exempel surfa runt på olika sajter, lyssna på musik en stund om dagen och streamar lite serier eller en film då och då. SIM-kortet passar i både surfplattan och routern. Så här ser Halebops mobila bredband ut:

  • Du får 25 GB surf/mån och du surfar fram i 4G-hastighet (upp till 100 Mbit/sek).
  • Du slipper bindningstid om du önskar eller så köper du till en router eller surfplatta med bindningstid till ett förmånligt pris.
  • Bredbandspaketet kostar dig endast 199 kr/mån.