Betyg

Fördelar

  • 5 GB trafik
  • 149 kr i månaden

Besök nu

Läs mer

Tele2 - vårt omdöme

Tele2 är en av Sveriges största operatörer och företaget har varit verksamt sedan år 1993. Idag bedriver Tele2 verksamhet i 10 olika länder och har en svensk kundkrets bestående av över 4,5 miljoner kunder. Dessutom var faktiskt Tele2 ett av de första företagen på marknaden som erbjöd mobilt bredband. Med över 20 års erfarenhet i branschen kan man lita på att Tele2 vet vad de håller på med.

Ett mångsidigt företag

Tele2 erbjuder en hel del tjänster. Du hittar allt ifrån mobilabonnemang och telefoni till tv-tjänster och bredband via ADSL samt mobilt bredband. Faktum är att Tele2 erbjuder ett av de allra bästa mobila bredbanden på marknaden eftersom det både är snabbt och stabilt samtidigt som det når ut till stora delar av landet.

Tele2:s bredbandslösningar

Hos Tele2 hittar du följande alternativ när det gäller bredband:

  • Bredband via ADSL (telefonjacket). Med detta bredband surfar du i en hastighet mellan 2 Mbit/sek – 60 Mbit/sek, beroende på vart du befinner dig i förhållande till telestationen. Priserna ligger mellan 329 kr/mån – 459 kr/mån, men har du redan fast telefoni via Tele2 får du rabatt.
  • Mobilt bredband. Nedladdningshastigheterna ligger mellan 5 Mbit/sek och 80 Mbit/sek och du kan välja mellan olika datapaket där det minsta innehåller 5 GB och det största 200 GB.