Betyg

Fördelar

  • 3 GB trafik
  • 149 kr i månaden

Besök nu

Läs mer

Tre - vårt omdöme

Sedan sin start år 2000 har operatören Tre snabbt hunnit bli en stor favorit bland det svenska folket och en konkurrenskraftig aktör på marknaden inom datakommunikation med fina lösningar till rimlige priser. Tre var en av de första som satsade stenhårt på 3G-tekniken när den var aktuell, därav företagets namn. Idag gör Tre lika stora satsningar på 4G-nät, vilket har gjort att företaget har behållit sin popularitet sedan sin lansering.

Stor valfrihet inom mobila bredband

När det kommer till just Tres mobila bredband finns det något som passar alla. Här kan du välja mellan olika surfmängder, allt ifrån 3 GB till hela 200 GB, som passar olika ändamål och livsstilar. Detta innebär alltså att du kan välja en surfmängd som passar just dig. Är du ensam i hushållet och använder internet väldigt sällan kan 3 GB räcka gott och väl, men ska hela familjen surfa på samma bredband kan 200 GB vara ett bättre alternativ. Köper du en router eller surfplatta i samband med ett mobilt bredband får du även detta till ett rabatterat pris.

3Kontant – ta med bredbandet på semestern

Hos Tre hittar du även ett alternativ som heter 3Kontakt som är en lösning för dig som vill ta med dig ditt bredband på kortare semestrar i Sverige. Detta är ett SIM-kort som är laddat med 5 GB surf och som är giltig en vecka efter att du laddat det. SIM-kortet passar i både surfplatta och router och kostar 99 kr/mån. Perfekt till campingresan, sommar- eller skidstugan och vill ta med dig surfen.