Betyg

Fördelar

  • 5 GB trafik
  • 89 kr i månaden

Besök nu

Läs mer

Hallon - vårt omdöme

Hallon slog upp sina dörrar 2013 och är därmed en av de nyaste operatörerna på marknaden. Företaget har snabbt lyckats vinna en trogen kundkrets tack vare de låga priserna, de snälla villkoren och fina lösningarna som erbjuds. Tjänsterna som Hallon erbjuder är dessutom tillgängliga för 99 % av Sveriges invånare.

Slipp onödigt krångel

En av Hallons främsta visioner är att erbjuda fina och smidiga tjänster utan onödigt krångel. Du slipper både bindnings- och uppsägningstid samt fakturor då betalningen dras direkt ifrån det kort som du registrerat när du genomfört ett köp. Dessutom är Hallons enda krav på sina kunder att de är över 18 år. De gör alltså inga kreditkontroller på sina kunder utan väljer att lita på dem. Detta innebär att fler människor har möjlighet att teckna ett mobilabonnemang, även om de till exempel skulle ha anmärkningar i sitt ekonomiska register.

Så ser Hallons mobila bredband ut

Känner du att Hallon är rätt operatör för dig när det gäller mobilt bredband har du följande alternativ att välja emellan:

  • Mobilt bredband Liten. För 89 kr/mån får du 5 GB surf och du surfar i 4G-hastighet. Detta paket passar dig som surfar relativt lite och använder internet främst för att surfa runt och maila.
  • Mobilt bredband Stor. Vill du ha 20 GB surf betalar du 149 kr/mån och surfar även här i 4G-hastighet. Perfekt för dig som använder internet flitigt och kanske streamar lite film och serier då och då.

Du kan även välja samma bredbandspaket fast som kontantkort. Då gäller paketet under en månads tid och sedan kan du fylla på SIM-kortet när du vill, vilket kan vara ett fint alternativ om man inte använder internet regelbundet.