Betyg

Fördelar

  • 40 GB trafik
  • 249 kr i månaden

Besök nu

Läs mer

Telenor - vårt omdöme

Telenor är en av Sveriges jättar när det handlar om mobil- och datakommunikation och företaget är verksamma i 13 olika länder. I Sverige har Telenor runt 2,5 miljoner kunder inom mobiltelefoni och över 640 000 kunder som använder deras mobila bredband. Man kan därmed dra slutsatsen att Telenor erbjuder riktigt bra lösningar som kunderna uppskattar.

Stabilt och snabbt mobilt bredband

Telenor arbetar ständigt med att förbättra sitt nät, som för närvarande når ut till hela 99 % av Sverige. Detta innebär alltså att ditt mobila bredband har riktigt bra täckning i de största delarna av landet (självklart beroende på vart du bor i förhållande till Telenors mast) och du surfar snabbt och stabilt i 4G-hastighet.

Såhär ser Telenors mobila bredband ut

Använder du internet regelbundet, men inte i överflöd, kan Telenors mobila bredband vara något för dig. Det passar dig som surfar runt, kanske i samband med skolarbete eller jobb, läser och svarar på mail, lyssnar på musik en stund om dagen och streamar en film eller en serie då och då. Med Telenors mobila bredband surfar du blixtsnabbt i 4G. Paketet innehåller hela 40 GB surf och kostar 249 kr/mån, vilket är ett mycket överrenskomligt pris med tanke på den stora surfmängd man får.